Oljer

Geranium og havozo. Eteriske oljer fra Madagaskar

Eteriske oljer fra Madagaskar. Geranium og Havozo

Vi har valgt ut de beste essensielle oljene fra Madagaskar, og importerer dem direkte. Våre forhandlere har egne plantasjer for noen av plantene, andre planter høstes vilt og destilleres lokalt. For hvert produkt og hvert parti gjøres laboratorieanalyser slik at vi kjenner de eksakte verdiene av alle virkestoffene i oljene i forhold til normene. Alle oljene er 100% rene og ufortynnet.

Ravintsara

Skuddene på Ravintsaratreet er klare til å høstes. Ravintsara betyr «godt blad» og blir mye brukt i gassisk naturmedisin. Franck har plantet ravintsaratrær mellom rismarkene og grønnsakshagene sine. Destilleringen foregår lokalt. Det skal svært mange kg. friske ravintsaraskudd til for å lage 11 ml. essensiell olje.

Villpepper.no garanterer opprinnelsen og kvaliteten på oljene, samt sørger for fyldig dokumentasjon, men er ikke ansvarlig for eventuell feil bruk, allergier el. Vis alltid varsomhet ved bruk av eteriske oljer – de er svært sterke! Ta gjerne kontakt med oss for råd om blandinger og brukstips.

Nedenfor ser du oljene vi fører. (Klikk på navnene for å gå til dem i nettbutikken, hvor det også vil bli lagt ut mer informasjon om dem. Dersom linken ikke er aktiv betyr det at det kommer snart!)

BASEOLJER:

jojoba

tamanu

ESSENSIELLE OLJER: