Generelt om våre produkter

Ren naturIMG_0894

Alle våre produkter skal være rene og naturlige, uten tilsetningsstoffer. Ubestrålt krydder, essensielle og vegetabilske oljer, såper som er 100 % vegetabilske, og naturnært håndverk der vi kjenner produsentene.

Rettferdig og bærekraftigIMG_1700

For oss er det viktig at alle produktene er rene, og økologisk dyrket, og at de er produsert under gode forhold for arbeiderne. Madagaskar sliter med politisk ustabilitet, ekstrem fattigdom og miljøkriminalitet som tyvhogst og skogbrenning. Derfor er det viktig å ha god kontroll med produktene fra produksjon til de kommer i bruk i Norge. Et krav er at alle varene og all vår aktivitet skal bidra til bedrede forhold på Madagaskar – både direkte for arbeidere og involverte ved at de skal ha riktig lønn for arbeidet, og indirekte gjennom økt handel til Madagaskar og fokus på bærekraftig naturforvaltning.

Varegrupper

Vi har foreløpig konsentrert oss om fire varegrupper, som vi finner spesielt interessante.

IMG_1300Det er KRYDDER, hvor vi særlig vil fremheve det fantastiske voatsiperifery – gassisk villpepper, og kaffirlime zest, men hvor vi også tar inn noe mer kjent krydder, som vanlig pepper, rosépepper, kanel ol.

 

Siden Madagaskar er kjent for sin unike natur, og god kunnskap om naturmedisin, ønsker vi å tilby et utvalg ETERISKE og VEGETABILSKE OLJER. Alt er 100 % rene destillater eller kaldpressede oljer. Vi har også produkter av HÅNDLAGET PAPIR etter en kjent gassisk tradisjon.

IMG_0860

Dette er perfekt for personlige kort, scrapbook eller annet kreativt bruk.

 

 

Under varegruppen ANDRE PRODUKTER legger vi ut enkelte naturvarer vi tar inn i små kvanta.

Her blir det diverse håndlagde kurver og liknende, noen musikkinstrumenter og annet som ikke passer inn under de andre gruppene. Vi har svært gode kontakter på Madagaskar, så nøl ikke hvis du er ute etter noe spesielt – vi skaffer det til veie!

IMG_0745